VI Konferencja Kadry Zarządzającej Spółkami Zagranicznymi

Za nami kolejny zjazd kadry zarządzającej spółkami zagranicznymi. Wydarzenie jest doskonałą okazją do transferu wiedzy i doświadczeń.

VI Konferencja Kadry Zarządzającej Spółkami Zagranicznymi

Międzynarodowi Partnerzy, po wydłużonej przez pandemię przerwie, tym bardziej docenili fakt spotkania. Harmonogram obfitował w prezentacje na temat aktualności z FAKRO oraz strategii zarządzania w czasach wyzwań.

Goście uczestniczyli także w networkingu, podejmując dyskusje na tematy ważne dla firmy. Zjazd jest okazją do budowania relacji biznesowych opartych na zaufaniu i wspólnym interesie. Budowanie kultury organizacyjnej i wzmacnianie – także w zasięgu międzynarodowym tożsamości z organizacją – jest kluczowe do osiągnięcia sukcesu – komentuje Jacek Kulpa, dyrektor eksportu FAKRO.

Wydarzenie odbyło się od 19 do 23 października br. w nowosądeckiej centrali firmy FAKRO oraz w Hotelu Activa w Muszynie.

Wszystkim pracownikom zaangażowanym w organizację konferencji serdecznie dziękujemy za profesjonalizm.