Dekarze razem z FAKRO świętowali Jubileusz 20-lecia PSD

W minioną sobotę w Białymstoku odbył się XX Ogólnopolski Dzień Dekarza zwieńczony uroczystą galą jubileuszową z okazji 20-lecia PSD.

Podczas pikniku nie zabrakło również FAKRO partnera Polskiego Stowarzyszenia Dekarzy. Uczestnicy imprezy mogli wziąć udział w „piłkarskiej zabawie” zorganizowanej przez firmę FAKRO. Konkurencja polegała na zdobyciu jak największej liczby punktów, poprzez trafienie w odpowiednie miejsca wyznaczone w świetle bramki. Towarzyszyła temu doskonała atmosfera, a najlepsi otrzymali nagrody.

Wieczorem odbyła się jubileuszowa gala, w której uczestniczyli partnerzy i przyjaciele Polskiego Stowarzyszenia Dekarzy. Była to doskonała okazja do rozmów, wspomnień i dobrych życzeń. Janusz Komurkiewicz, członek zarządu ds. marketingu FAKRO odebrał od PSD podziękowanie za dotychczasową wieloletnią współpracę. Jesteśmy z PSD niemal od samego początku. Dekarze są dla nas jednymi z kluczowych Partnerów. Dzięki tej współpracy szybciej się rozwijamy, spełniając, a nawet wyprzedzając wymagania rynku. Dziękujemy za to i życzymy kolejnych tak pięknych jubileuszy – komentuje Janusz Komurkiewicz.

Przedstawiciele firmy FAKRO na ręce Bogdana Kalinowskiego, prezesa PSD – przekazali gratulacje wraz z życzeniami dalszych sukcesów.