FAKRO uczestnikiem IV Forum Nowoczesnej Produkcji

Pan Wojciech Klimek – członek Zarządu ds. produkcji reprezentował firmę FAKRO podczas 4. edycji Forum Nowoczesnej Produkcji, które odbyło się 8 i 9 listopada br. w Warszawie.

Forum Nowoczesnej Produkcji to wydarzenie, które gromadzi kluczowych przedstawicieli zarządów firm sektora produkcji, administracji centralnej, specjalistów, praktyków biznesowych a także reprezentantów środowiska naukowego. Wydarzenie jest odpowiedzią na ciągłą potrzebę dostosowywania się do nieustannie zmieniających się rynkowych realiów wśród przedsiębiorstw produkcyjnych.

Forum to przestrzeń konstruktywnych rozmów, to także okazja do transferu wiedzy i doświadczeń w gronie przedstawicieli branży. Wydarzenie pozwala polskim przedsiębiorcom poszerzyć horyzonty, dzięki czemu mogą osiągać lepsze wyniki w produkcji.
W dzisiejszych, konkurencyjnych czasach, to bardzo ważne
– komentuje Wojciech Klimek, reprezentujący FAKRO podczas forum.

Jednym z punktów programu była debata pt. Jak zwiększyć wydajność? Planowanie i optymalizacja produkcji.

W programie wydarzenia nie zabrakło także, m.in. wystąpienia Ministra Energii – Krzysztofa Tchórzewskiego, dotyczącego trajektorii rozwoju polskiej energetyki, debata na temat sposobów unowocześniania zakładów produkcyjnych, czy innowacyjna konferencja realizowana w formule „round tables” umożliwiająca pogłębione dyskusje na tematy związane z  sektorem produkcyjnym.

IV Forum Nowoczesnej Produkcji zgromadziło prawie 300 uczestników.