FAKRO podczas V edycji 4 Design Days

Światowy wicelider w produkcji okien dachowych i schodów strychowych firma FAKRO, aktywnie uczestniczy w najważniejszych wydarzeniach branżowych. Nie mogło jej także zabraknąć podczas targów 4 Design Days - wyjątkowego eventu dotyczącego architektury i designu.

Na 4 Design Days, w jednym miejscu i w jednym czasie spotkali się architekci, producenci oraz inwestorzy. Na stoiskach i ekspozycjach prezentowane były produkty, które są nie tylko zaawansowane techniczne ale przede wszystkim wyróżniają się swoim wzornictwem. Ważnym elementem targów były panele dyskusyjne, które zdominowała tematyka ekologiczna.

Małgorzata Respekta-Paszkiewicz, reprezentowała firmę FAKRO w dwóch panelach: „Osiedla na nowo” oraz „Materiały”. W pierwszym uczestniczyli najwybitniejsi polscy architekci, a wśród nich także Robert Konieczny, Ambasador marki FAKRO.

4 Design Days to czas wartościowych i inspirujących spotkań. Dziękujemy wszystkim, którzy poświęcili swój czas i zapoznali się z naszą ofertą. Dziękujemy również za obecność architektowi Robertowi Koniecznemu, który znany jest z wyjątkowych projektów i nowatorskiego podejścia do Światła, Bryły i Sztuki - komentuje Małgorzata Respekta-Paszkiewicz

Mądre projektowanie, ta myśl towarzyszyła mi jak i wielu dyskusjom podczas tegorocznych targów 4DD. Przyszłość wymaga od architektów, inwestorów i dostawców technologii bardzo perspektywicznego myślenia, świat się zmienia, będzie się zmieniać bardziej, tu konieczne są pragmatyczne i nowoczesne rozwiązania, widziałem takie między innymi na stoisku FAKRO – dodaje Robert Konieczny.

4 Design Days 2020 odbyło się w dniach 6-9 lutego br. w Międzynarodowym Centrum Kongresowym i Spodku w Katowicach. W wydarzeniu wzięło udział ponad 300 prelegentów. Dni branżowe zgromadziły ponad 10 tys. gości biznesowych – architektów, projektantów, przedstawicieli biznesu i władz samorządowych. W dniach otwartych udział wzięło ponad 25 tys. osób, dla których przygotowano spotkania z ekspertami, gwiazdami telewizji i warsztaty.

Zapraszamy na krótką relację FAKRO z 4 Design Days.