Wizyta przedstawicieli firmy ALBINTRA w siedzibie FAKRO

Niedawno gościliśmy w siedzibie FAKRO przedstawicieli firmy ALBINTRA – naszego wieloletniego partnera biznesowego na rynki Belgia i Luksemburg.

Podczas tej wyjątkowej wizyty pan Thierry Raets, CEO ALBINTRA oraz pani Saskia Claes, Kierownik Działu Świetlików zwiedzali FAKRO, poznając nie tylko naszą ofertę produktową, lecz także zgłębiając procesy produkcyjne naszej firmy. Byli pod dużym wrażeniem zrównoważonych inwestycji, nowoczesnych technologii i autorskich rozwiązań, tworzonych w naszym Centrum Badawczym.

W FAKRO dbamy o budowanie trwałych relacji z partnerami, opartymi na wzajemnym zaufaniu i wsparciu. Wsłuchujemy się w potrzeby tworzenia wspólnych projektów i produktów, zapewniając nie tylko jakościowe produkty, ale także przyjazne dla środowiska. Chętnie spotykamy się z naszymi partnerami biznesowymi oraz ze środowisk branżowych. Cieszymy się z relacji, które dotąd udało nam się nawiązać, licząc na kolejne równie wartościowe spotkania.

Dziękujemy firmie ALBINTRA za wieloletnią współpracę oraz wizytę, zapraszamy ponownie!