Owocne partnerstwo FAKRO z amerykańską firmą Mikoma Supply

Mikoma Supply oferuje na rynku USA najlepsze produkty polskich firm, w tym produkty marki FAKRO. Firma jest jednym z dealerów firmy  FAKRO w USA.

Firma Mikoma Supply ma swoją siedzibę na Staten Island w stanie Nowy Jork. FAKRO AMERICA współpracuje z nią od 2019 roku. Marcin Okla, właściciel firmy jest bardzo zaangażowany w sprzedaż produktów FAKRO. Docenia jakość produktów i bardzo prężnie promuje markę FAKRO nie tylko na polonijnym rynku w New Jersey oraz Nowym Jorku, ale także na targach branżowych  w swoim regionie. Jednym z najpopularniejszych produktów FAKRO, które Mikoma Supply sprzedaje są okna wyłazowe do płaskich dachów DRF. Oferuje też FAKRO skylighty i schody strychowe, które sprzedaje wraz z usługą montażu. Dzięki czemu zdobywa wielu nowych klientów szczególnie na rynku renowacji i wymian starych skylightów na nowe. W tym roku Mikoma Supply przedstawiło nasze produkty na New York Build Show największych targach budowlanych na terenie Stanu Nowym Jorku. A prywatnie Pan Marcin jest zagorzałym tenisistą i fanem talentu Igi Swiątek. Poniżej jego zdjęcie z Flushing Meadows US Open, oczywiście w szaliku FAKROkomentuje Paweł Szewczyk, Kierownik Rynku - Europa Zachodnia.

Owocne partnerstwo FAKRO z amerykańską firmą Mikoma Supply