FAKRO na 4 Design Days w Katowicach – zapraszamy!

Firma FAKRO, światowy producent okien dachowych i schodów strychowych, a także jedna z najbardziej innowacyjnych polskich firm globalnych po raz kolejny weźmie udział w targach 4 Design Days. Wydarzenie, podczas którego FAKRO zaprezentuje kompleksową ofertę stolarki odbędzie się od 6 do 9 lutego w Katowicach.

4 Design Days już na stałe wpisało się w kalendarz wielu architektów i to nie tylko ze względu na to, że producenci prezentują podczas wydarzenia swoje najlepsze rozwiązania i ciekawe nowinki. 4 Design Days to również doskonały czas na wysłuchanie paneli dyskusyjnych, podczas których poruszone zostaną bieżące zagadnienia, z którymi architekci mają do czynienia w codziennej pracy.

Firma FAKRO w szczególny sposób zaprasza na dwa panele, w których ma przyjemność uczestniczyć. Pierwszy to: „Osiedla na nowo”. Dyskusja dotyczyć będzie małych ojczyzn – jak je projektować, żeby było wygodnie i ekologicznie. W tym panelu wystąpi również architekt Robert Konieczny – Ambasador marki FAKRO. Panel odbędzie się 6 lutego o godz. 14:00 na scenie Spodka.

Drugi panel, w który zaangażowani są przedstawiciele FAKRO to: „Materiały”. Tematem dyskusji będzie „zielony zwrot producentów” jakie wyzwania projektowe niesie dla projektantów. Panel odbędzie się 7 lutego o godz. 12:00 w Sali Audytoryjnej.

Serdecznie zapraszamy do Międzynarodowego Centrum Kongresowego w Katowicach na stoisko nr 39 oraz na panele, w których wystąpią reprezentanci FAKRO. Natomiast już teraz zapraszamy do obejrzenia kolejnego videobloga zrealizowanego właśnie na Śląsku, w którym Robert Konieczny mówi o naszej wspólnej odpowiedzialności wobec środowiska.

Videoblog #5: Robert Konieczny o odpowiedzialności

Obejrzyj videoblog:

Videoblog #5

Dowiedz się więcej o ambasadorze FAKRO:

ŚWIATŁO BRYŁA SZTUKA

FAKRO na 4 Design Days w Katowicach – zapraszamy! - FAKRO